byens_tandlaegeteam.jpg

Byens Tandlægeteam

Vi har i forbindelse med uddelegerings arbejde, som skulle nedfældes på skrift, brugt Marianne Graven fra BITCOM, med meget stor tilfredshed.

Da vi sidste år fik besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed, var et af kravene at indsende procedure på skrift, over hvilke arbejdsopgaver der var uddelegeret på vores klinik. Disse skulle af styrelsen godkendes og da dette var et større arbejde, end vi lige magtede efter arbejdstid, fik vi hjælp til dette af Marianne Graven.

Alle manualer blev godkendt, og vi vil bestemt i fremtiden benytte os af hendes kompetencer.

Mette Thomsen, Klinikejer hos Byens Tandlægeteam

klasisk-logo_under-stor.jpg

Osteoporoseforeningen

BITCOM har været med til at styrke struktureringen af vores kommunikation til nye med diagnosen osteoporose. Dette er blandt andet blevet anvendt til at styrke foreningens hjemmeside og trykte materiale. Vi kan nu i endnu højere grad møde nydiagnosticerede på en overskuelig, imødekommende og effektiv måde.

Tobias Abell Nielsen, Sekretariatschef hos Osteoporoseforeningen

cardiocare.png

Cardiocare Scandinavia

På professionel vis, har BITCOM udarbejdet pressemeddelelser om vores Hjerteklikker samt de fleksible online førstehjælpskurser, som Cardiocare tilbyder. Vi er glade for, at BITCOM nu også vil være vores samarbejdspartner og være med til at udbrede kendskabet til hjertestarter og førstehjælp fra Cardiocare Scandinavia ude på bl.a. tandlægeklinikker i Danmark.

Lars M. Petersen, CEO hos Cardiocare Scandinavia

 

Freelance oversætter for mt-g medical translation GmbH & Co. KG

Freelance tekstforfatter for Alfabeto og River Online.