BITCOM - din garant for at alle krav overholdes

BITCOM vil gøre kommunikationen inden for sundhedsbranchen mere gennemsigtig og tydelig. Indviklede emner og tungt stof formuleres skriftligt, så det let kan forstås af alle. Latinske betegnelser og kompliceret lægesprog erstattes med klare og letforståelige vendinger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mit navn er Marianne Graven, og jeg har en sundhedsfaglig uddannelse som tandplejer fra Aarhus Universitet (2004). Efter at have arbejdet på private klinikker i både London og i Danmark, besluttede jeg mig for at videreudvikle mig, hvilket i 2011 mundede ud i en Bachelor i engelsk erhvervssprog og international erhvervskommunikation fra Aarhus BSS (Aarhus School of Business and Social Sciences). 

Sundheds- og kommunikationsområdet har fulgt mig på mange forskellige niveauer de seneste mange år. Arbejdsområderne har spændt vidt fra udarbejdelse af prækvalifikationsmateriale i udbudsrunder i et vikar- og rekrutteringsbureau inden for sundhedsområdet - til marketingansvarlig i en medico-virksomhed, der udvikler og producerer specialinstrumenter til tandlæger. Kvalitetssikring af brugervejledninger, der opfylder de regulatoriske krav, og som faciliterer sikker og korrekt brug af produktet, har tidligere været en stor del af mit arbejdsliv. I dag arbejder jeg som tandplejer i Skanderborg Sundhedshus ved siden af arbejdet med BITCOM. Erfaringen fra det kliniske miljø krydret med årene i privat regi giver et bedre forståelsesgrundlag, som i sidste ende giver et mere holdbart slutprodukt.

 
Visionen er at få skabt et gennemarbejdet materiale, som sikrer patienten et grundigt overblik og samtidig sikrer jer på klinikken, at alle krav og retningslinjer overholdes.
marianne_graven.jpg