specialist i information til patienter & personale


BitCom er et freelancebureau, der er specialiseret i kommunikation målrettet sundhedsbranchen. Jeg tilbyder at udfærdige jeres kommunikationsmateriale på freelancebasis. Med udgangspunkt i det letforståelige budskab og den gode relation, er visionen at få skabt et flow i jeres kommunikation - uden at skulle starte forfra hver gang. Skriftligt informationsmateriale til patienter og instruktionsmanualer til klinikkens medarbejdere udarbejdes i henhold til Sundhedsstyrelsens krav og retningslinjer - så din tilsynsrapport opfylder alle betingelser for at blive godkendt.

BitCom varetager alle opgaver på en professionel måde og sætter sig grundigt ind i den gældende lovgivning på området. Brug dine kompetencer der, hvor det virkelig gælder og spar tid ved at uddelegere dine kommunikationsopgaver til en freelancer faguddannet inden for branchen.

FullSizeRender.jpg

Hvis du/I har brug for, at jeg er ude i virksomheden, mens opgaven står på, så er det også en mulighed. Kontakt mig for en uforpligtende snak eller book et møde med mig.